Tratare apa piscina

Tratarea si intretinerea piscinelor cu substante de calitate pentru tratarea chimica a apei din piscine si SPA, mentine un nivel inalt de igiena in apa din piscina este novoie de un tratament chimic specific pentru fiecare tip de piscina. Cu toate acesta, pentru a avea o apa cristalina nu este de ajuns doar un tratament chimic, piscina trebuie curatata de impuritati, frunze, grasimi si uleiuri ce se depun pe peretii acesteia favorizand dezvoltarea algelor, bacteriilor si a virusilor. Piscine TopCon va pune la dispozitie echipamente si accesorii pentru curatarea si intretinerea piscinei.
Vizitati magazinul nostru online Piscine TopShop – magazin online de accesorii pentru curatarea piscinei, solutii pentru tratarea apei din piscine sau a cazilor cu hidromasaj.

Substante pentru tratare apa piscina

Substante CTX : Pentru intretinerea adecvata a piscinei dumneavoastra este recomandat a se trata apa piscinei cu substante speciale (in cazul nostru substantele de origine spaniola de la CTX). Avand la baza o tratare corespunzatoare a apei piscinei, tratamentul fiind insotit de o aspirare adecvata va oferi posibilitatea fiecarui posesor de piscina de a se bucura de o apa cristalina

Produse din magazinul Piscine Top-Shop

etapa etapa etapa etapa etapa etapa etapa

Roboti pentru curatarea piscinei

etapa etapa etapa etapa