Spa

etapa

TopCon pune la dispozitia clientilor sai o arie larga de modele de spa-uri de la cele destinate uzului residential la cele destinate uzului privat (folosite cu precadere in centrele de spa, wellness, cluburi private, competitii).. .
Comercializam Spa-uri de renume in domeniu: Iberspa; Aquavia.
Spa-urile se impart in doua mari categorii: Supraterane si Ingropabile


Principalele caracteristici ale unui astfel de SPA amintim existent jeturilor de apa, duzelor de aer, existent unui system de incalzire si tratare a apei , statie de ozonificare a apei ce se recircula, sistemul de iluminare (kit de iluminare).
Posibilitatea celor ce vor sa foloseasca simultan acest spa variaza de la 2 persoane la maximum 10.
Spa-urile supraterane sunt recomandate a fi folosite atat la exterior cat si la interior.
Cu precadere ele sunt folosite la exterior. Se caracterizeaza prin usurinta cu care pot fi mutate dintr-o zona in alta. Numarul maxim de persoane ce pot folosi simultan aceste spa-uri supraterane este de 8 persoane.
Spa-urile ingropabile se folosesc in special la interior.


NU se recomanda amplasarea lor la exterior decat in cazul in care sunt achizitionate si instalate langa o piscine publica de genul celor ce fac parte din cluburile cu circuit privat sau la cerinta langa piscinele publice acoperite sau nu destinate competitiilor.

Aquavia spa

Spa Presto

Este cel mai mic Spa din gama Tempo, ideal pentru relaxarea in doi si in acelasi timp o solutie optima acolo unde spatiul poate constitui o problema. Acest model de Spa include accesorii de hidromasaj din cele mai mari prezente intr-un spatiu relative mic…cel al Presto Spa-ului.

Spa DOLCE

Combina utilitatea cu spatiul. Reprezinta solutia ideala acolo unde spatiul nu permite prea multe. Aria si modelul Spa-ului, forma sa permit schimbarea pozitiei cu usurinta pt a avea astfel posibilitatea de a va bucura de diferitele trei tipuri de hidromasaj. Intregul corp va fi supus unei perfecte relaxarii su actiunea micro-jeturilor ce stau la baza unui masaj concentrat cu precadere zonei spatelui.

Spa Optima

Pune accentul pe confortul si senzatia de relaxare oferite tuturor persoanelor ce incearca un astfel de model. Folosirea cu usurinta, panoul de control simplu, sistemul de iluminare, sistemul de ozonizare a apei si garantia echipamentului ce sta la baza acestui model constituie premisele unui Spa de success.

Spa Futura.

Cele mai des intalnite Spa-uri sunt cele create pentru 6 persoane oferind un confort deosebit si un hidromasaj specific fiecarei pozitii ocupate in incinta SPA-ului. Beneficiind de specificul fiecarui loc special creat, acest Spa este dedicat pentru fiecare familie in parte. Acest Spa pentru 6 persoane se caracterizeaza printr-un hidromasaj complet realizat prin intermediul celor 21 de jeturi de hidroterapie raspandite cu inteligenta pe toata suprafata cuvei Spa-ului.

Iberspa

A fost creata si conceputa inca din anul 1988, ceea ce creeaza premizele realizarii unor produse ce se caracterizeaza printr-un standard ridicat de calitate cu numeroase caracteristici ce pornesc de la duzele jet la duzele aer, duze ce confera un tratament si un masaj deosebit celor care se bucura de aceste Spa-uri.
Iberspa –urile se impart din punct de vedere al destinatiei lor in doua mari categorii:
- Spa-uri supraterane: Evolution SPA;
- Spa-uri ingropabile: Odisea SPA, Casiopea SPA, Formentera SPA, Venecia SPA, Coliseum SPA.

etapa