Portofoliu lucrari piscine, saune si SPA

Piscine TopCon a executat piscine publice si private in toata tara. Va przentam in continuare cateva din piscinele si Spa-urile realizate de noi. Pentru detalii privind executia si materialele utilizate in constructia piscinelor, saunelor si SPA-urilor contactatii consultantii nostrii, specialisti in piscine Topcon Piscine este specializata in constructia de piscine din beton armat si va ofera doua variante de finisare:

  • piscine din beton armat placate cu vitroceramica
  • piscine din beton armat cu liner.

Specialistii nostrii va pun la dispozitie solutii profesioniste pentru echiparea piscinei:

  • orice model de scara
  • cascade
  • jeturi de apa
  • jacuzii incorporat
  • sisteme de iluminat subacvatic
  • materiale de finisaj: vitroceramica, mozaic, placute de cristal colorat, liner, elemente decorative. Societatea se concentreaza pe executia in special a piscinelor familiale ce pot fi impartite in doua mari categorii: piscine din beton armat cu liner si piscine cu structura de beton armat cu vitroceramica.

Piscina din beton cu cascada de apa pentru masaj cervical placata cu vitroceramica.

Caracteristici piscina: instalatie de iluminat subacvatica; instalatie de filtrare automata; scara inox; cascada pentru masaj cervical; pelicula de apa cu deversare la nivelul plajei (deversare pe toate laturile).

etapa etapa

Piscina din beton cu vitroceramica si cascada in perete.

Caracteristici piscina: instalatie de iluminat subacvatica; instalatie de filtrare automata; scara inox; cascada ornamentala in perete; scara din beton cu trei trepte putand fi folosita si ca loc de relaxare datorita refularilor montate in contratreapta.

etapa etapa etapa

Piscina din beton cu vitroceramica si scara romana.

Caracteristici piscina: instalatie de iluminat subacvatica; instalatie de filtrare automata; scara inox; scara romana din beton cu trei trepte putand fi folosita si ca loc de relaxare datorita refularilor montate in contratreapta.

etapa etapa

Piscina familiala 8 pe 4 m placata cu vitroceramica.

Caracteristici piscina: instalatie de iluminat subacvatica; instalatie de filtrare automata; scara inox; dimensiune 8x4 m.

etapa etapa

Piscina din beton vitroceramica cu jacuzzi pentru masaj si relaxare.

Caracteristici piscina: instalatie de iluminat subacvatica; instalatie de filtrare automata; scara inox; dimensiune 8x4 m.

etapa etapa etapa

Saune umede si uscate modele unicat

etapa etapa etapa etapa etapa