Constructor piscine

Top Con Piscine realizeaza piscine din beton cat si piscine modulare din panouri de otel si cofraje din polistiren. Societatea abordeaza toata gama de piscine: publice, familiale sau cele de genul privat club.

Aceste piscine atat publice cat si private pot avea la baza atat structura metalica cat si beton armat (placat cu liner sau cu vitroceramica – vezi galerie foto piscine). Societatea se concentreaza pe executia in special a piscinelor familiale ce pot fi impartite in doua mari categorii: piscine din beton armat cu liner si cele cu structura de beton armat cu vitroceramica. Piscinele construite din beton vor fi bine finisate si hidroizolate in acelasi timp, pentru a nu aparea scurgeri de apa. Pentru hidroizolarea bazinului de beton sunt folositi adezivi speciali de tencuire, chituri si altele. Betonul piscinei mai poate fi imbracat cu placute din portelan sau placute din gresie. Pretul piscinei depide foarte mult de finisaje, echipamente si accesorii.

Piscine din cofraje polistiren (din beton armat) cu liner

Betonul armat este un material care si-a dovedit calitatile de-a lungul ultimilor o suta de ani.Tunele, poduri, viaducte, sosele, in constructii nu exista domeniu in care sa nu fie utilizat. Noua tehnologie (structura din cofraje din polistiren) pastreaza atuurile traditionale ale betonului armat si adauga rapiditate si precizie pentru executia piscinelor. Sistemul bazat pe cofraje din polistiren este un sistem industrial de constructie a piscinelor din beton armat folosind cofraje care raman inglobate in peretii piscinei. In acest mod structura de rezistenta este ca un beton armat monolit iar izolatia termica foarte buna conduce la cresterea temperaturii apei cu 3...5 grade Celsius.

De ce Piscine TopCon ?

 • Piscine executate cu materiale, echipamente si accesorii piscine de cea mai buna calitate
 • Preturi piscine competitive. Importurile si colaborarea cu partenerii nostrii de materiale ne garanteaza un pret scazut la echipamentele si accesoriile care intra in proiectul piscinei
 • Personal calificat pentru fiecare etapa de la proiectare pana la punerea in functiune a piscinei
 • Experienta dobindita in constructia de piscine ne recomanda pentru executia la timp a piscinelor
 • Expertiza si flexibilitate. Punem in practica ideile clientilor nostrii asigurand consultanta pentru proiectarea piscinei optime din punct de vedere design / echipamente / cost.
 • Piscine la cheie. Ne ocupam de constructia piscinei dumneavoastra din stadiul de idee si pana la punerea in functiune:  excavatia gropii, realizarea cofrajului si armarurii, turnarea betonului, tencuiala hidroizolatie, placare cu mozaic, montarea echipamentelor si punerea in functiune
 • Încrederea clienţilor acumulată pe parcursul anilor.
 • Varietate de materiale si accesorii piscine de calitate.
 • Service si intretinere piscine.

Avantajele utilizarii cofrajelor din polistiren

Prin utilizarea acestui sistem bazat pe cofrajele din polistiren beneficiem de o executie rapida de cofrare a peretilor renuntand la elementele traditionale de cofrare: cofrarea pe baza de cherestea si accesoriile adiacente(cuie, sarma etc).

 • Libertatea formelor: Va puteti adapta si personaliza piscina, armonizand-o cu stilul casei. Tehnologia cofrajelor din polistiren permite constructia oricarei forme.
 • Adancimea dupa dorinta: Nu sunteti limitat de adancimea fixa impusa piscinelor modulare. Fundul piscinei poate avea orice profil.
 • Soliditate si rezistenta: Folosirea betonului armat cu dozare de inalta calitate este o garantie ca piscina va dura la fel de mult ca si casa. Armaturile de otel din pereti si radier fac corp comun iar grosimea totala a peretilor este de 25 cm.
 • Etanseitatea: Este asigurata de o membrana armata cu grosimea de 150/ 100, divers colorata sau cu modele ce imita mozaicul.
 • Dotari: Intreaga gama de echipamente la un inalt standard de calitate.
 • Confort si economie: Apa mai calda in piscina gratie stratului dublu de termoizolatie.
 • Raport pret / performanta: Excelent.

Piscine din cofraje polistiren (din beton armat) placate cu vitroceramica

Conceptul de piscina standard ce are la baza sistemul de cofrare din polistiren este definit ca piscina solida din beton armat , eleganta finisata cu vitroceramica, perfect functionala-montata „la cheie”. Acesta include toate materialele si lucrarile necesare pentru a avea o piscina functionala, mai putin elementele ce nu se pot calcula inainte de o vizita la amplasament, adica:

 • Bazinul piscinei construit din beton armat cu o tehnologie moderna si rapida,
 • Hidroizolatie integrala pentru bazinul din beton,
 • Finisaj pe baza de vitroceramica pentru interiorul piscinei,
 • Bordura din piese profilate de piatra reconstituita,
 • Scara pentru acces in piscina,
 • Instalatie de filtrare si recircularea apei,
 • Instalatie de iluminare subacvatica la 12V,
 • Set de accesorii necesare pentru intretinerea piscinei
 • Substante pentru tratarea initiala a apei,
 • Spatiul tehnic pentru montarea utilajelor de mai sus.

Etapele in executia unei piscine

1. Stabilirea amplasamentului (cel mai insorit loc din curte);
2. Trasarea (se va executa pe baza proiectului, prin marcarea cu var pe suprafata pamantului, a conturului piscinei, la care se va adauga inca o distanta de 1m roata perimetral. Aceasta distanta de 1m, este necesara atat pentru a se putea realiza cofrarea exterioara a peretelui piscinei cat si pentru o buna asezare a tubulaturii);
3. Sapare + Taluzare (se recomanda saparea cu utilaje atat a gropii bazinului, cat si a caminului. Dupa efectuarea sapaturii este obligatorie operatia de taluzare a marginilor pentru a se evita accidentele din timpul executarii cuvei din beton);
4. Asezare balast + Compactare (se va aseza pe fundul gropii un strat suport de balast ce va avea o grosime de 20 cm.).
5. Turnare sapa egalizare (aceasta operatie se executa pentru a se putea realiza inclinarea fundului piscinei, precum si ca strat suport pentru hidroizolatie si termoizolatie, daca se doreste).
6. Turnare radier din beton armat. Se recomanda ca turnarea betonului sa fie continua. In cazul in care ea nu se poate realiza continu va propunem o turnare succesiva (trebuie realizata la interval de maxim o zi) cu urmatoarele etape:
a. Turnare placa beton
b.Asezare plasa OB O8 cu ochiuri de 10cm (aceasta plasa va trebui sa asigure continuitatea placii de beton ce reprezinta fundul bazinului cu peretii bazinului.OB-ul se va fasona cu terminatii de minim 50 cm indoite la 90 care se vor lega ulterior cu armatura din pereti);
c.Asezare tevi PVC O50 (sifon + insuflatoare) pana la incinta tehnica (amplasarea conductelor se va face pe baza detaliilor din proiect. In dreptul sifonului se va aseza un cofrag cu dimensiunile de 35 x 35 cm);
d.Asezare plasa OB O 8 defazat fata de prima plasa;
7. Asezarea armaturii duble;
8. Cofrarea interioara;
9. Cofrare si armare rebord;
10.Turnare pereti;
11. Decofrare;
12. Sapa fund + Tencuiala interioara (in timpul acestei etape se vor monta insuflatoarele si sifonul

etapa etapa etapa etapa etapa

Filtrare apa piscina

etapa
Furnizam cele mai performante echipamente pentru recircularea, filtrarea, tratarea si incalzirea apei. Una din partile componente principale este sistemul de filtrare apa piscina .
Sistemul de filtrare apa piscina asigura recircularea apei astfel incat aceasta sa nu se transforme intr-o piscina murdara si urat mirositoare.
Pentru a preveni este nevoie de doua lucruri:un sistem de filtrare si un tratament chimic adecvat.
Sistemul de filtrare este usor de utilizat si functioneaza aproape automat, supravegherea fiind redusa la minim. Ceasul sistemului trebuie reglat astfel incat apa piscinei sa fie recirculata zilnic de cel putin patru ori (conform standardelor europene apa din piscina trebuie recirculata toata la cel mult 6 ore).
Stadiul de curatenie a filtrului este indicat de un manometru ce arata presiunea in pompa